ensv

Vår filosofi.

Vi erbjuder unika möbler & designade soffor till dig.

Vi vill att våra möbler skall tillföra något till den miljö du befinner dig i, berätta en historia, ge ett nytt perspektiv och inspirera nya tankar.

Vår idé är att skapa och sälja uttrycksfulla möbler – historisk elegans förfinad för en färgstark modern livstil.

Varje möbel är handplockad för sitt fantastiska hantverk och den historia den bär på. Vi låter möbeln genomgå en “Twist of History”, en process av ny design, möbelsnickeri, ommålning och möbeltapetsering. Förvandlingen skapar en exklusiv möbel redo för en ny livstid, redo att berätta din historia.

Läs mera om hur vi producerar våra möbler…

Vår ambition är att erbjuda möbler som är:

  • Uttrycksfulla
  • Exklusiva
  • Numrerade

 

Vi erbjuder stoppade/klädda möbler så som soffor, fåtöljer, stolar och matgrupper, men eftersom handplockat är en del av vår filosofi, brukar vi inte försitta en möjlighet när den dyker upp i form av andra möbler, t. ex. skåp, bord och skänkar.

Våra kunder består av så väl privatpersoner som inredare och företag. Det kunderna ofta har haft gemensam är viljan att skapa något unikt med sin inredning och en hög känsla för kvlitet. Vi hoppas att om du letar efter möbler som är uttrycksfulla, färgstarka och unika, så skall du känna att du hittat rätt när du kom till Twist of History.